Stickat

Den här stickade tröjan från Acne tar jag gärna på mig i vinter, ser riktigt varm och skön ut. Det kommer säkert jätte många sådana här tröjor: stickade med mönster på.

image26

Ökenkänga-variant?

Har kikat runt lite här och var och får syn på den har skon. Vet inte riktigt vad man kallar dem, men jag tycker att det ser ut som någon slags variant på ökenkängan, eller? Först när jag såg tyckte jag att de var fula, men sen när jag tittar på dem nu så tycker jag nog att de är ganska snygga i alla fall.

De här skorna är från CM
image25

Uppvikt

Uppvikta/förkorta byxor är en utav höstens stora trender, det är bara att titta på Acne och Carin Wester. Jag håller fortfarande på att leta efter ett par snygga lågskor i skinn, svarta, och ett par snygga strumpor(ganska svårt att hitta faktiskt) för att matcha den här stilen. 
Bilden nedan är en så klockren outfit från Acne Jeans.

image24
   

Höst

En kall vind blåser igenom min mörkblåa tunnstickade kofta. När jag tittar på björkarna lite längre bort så har bladen blivit en aning gulaktiga. En jacka vore inte fel just nu... Nästa dag skiner solen och luften är varm, fast det man känner att det finns en kyla någonstans där borta, som börjar komma närmare och närmare. Hösten är inte här än, men den har redan börjat letat sig in min garderob.

Här är mina två första köp inför hösten(både är från
Acne Jeans)
Acne: palette 2 black
Acne: Brute O Wine Red