Ett annat alternativ till byxa

De här byxorna har jag provat och är nästan lite silvriga. De är från Whyred, som gör väldigt snygga och enkla kläder! Ett av mina favorit märken! Så jag får se vilken byxa jag köper...
image20

En otroligt snygg anorak

Den här anoraken ser man lite av en bikejacka coh så är den förstås i grå:). Låt dig insperaras!
image19

Acne Jeans, byxan

Jag gillar verkligen frärgen på de här byxorna, mörk havsblå(syns inte på bilden så bra). Fall de här inte sitter bra ska jag ändå försöka hitta ett par i typ samma färg, ska sattsa på blå byxor i vår/sommar.

image18

Baracuta G9

De flesta märken har kommit ut med den här modellen(och den här är själva orginalet). Den är en jätteskön vårjacka och det rutiga innerfodret känns lite extra. Jag tycker mest om den mörkblår varianten, men den finns såklart i den klassiska beigea färgen, röd, grön m.m.

image17
Ett tips: köp den på deras hemsida, där är den mycket billigare!

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger har börjat dyka upp här och var i butikerna. Han kör på rutigt i höstkolletionen, och dressat. Ja jag har inte så mycket mer att säga, så här är ett litet smakprov!
           
image16

Louis Vuitton aw07

Louis Vuitton gör verkligen stilrena kläder. Hela kolletionen var klockren tycker jag. Ett plag som jag fastnade extra mycket för var den här kjolen. Jag tycker om att den är i en slags brons, för tankarna till hösten.
image10

Vårjacka

Anoraken känns som ett bra alternativ till army-stilen. Jag själv har tröttnat lite på andra världskriget, och istället börjat bli lite preppy(anoraken är i ju för sig inte det men..).
Jag tycker anoraken är snyggast elefantgrå i vår(som på bilden, Acne Jeans).
image12

Byxor för våren

Chinos! Var redan mode i höstas men nu till våren/sommarn är det det självklara valet. Bagy varianten är väl lite mer rätt (fall man ska säga så) med tanke på motreaktioen mot stuprörsjeansen. Fall du vill ha en lite mer ledig look är det snyggt med ett par sneakers.
image7

Swear

Swear Jimmy 01

Swear, modell: Jimmy 01. Ska köpa ett par när jag ser dem i någon butik. Jag har tittat på den här sortens sko från andra märken(Filippa K och Acne Jeans) Men de kostade det dubbla hos dem.


Original Penguin

Original Penguin
Klocka från
Original Penguin, riktigt snygg